گواهینامه ssl چیست و چه کاربردی دارد و چگونه کار میکند؟
شاید برای شما پیش آمده باشد با اخطاری از گوگل برای امنیت سایت ، یا اینکه آیا با امنیت وب سایت هایی که در انتقال پول یا خرید اینترنتی انجام می دهید اطلاعاتی دارید یا نه ؟ برای اینکه بدانید دلیل همه ی این ها چی می باشد باید اطلاعاتی در مورد ssl بدانید.
در دنیای امروز که اغلب خرید و فروش کالا ها و جا به جایی پول ها از طریق وب سایت صورت می گیرد ، امنیت سایت ها از مهم ترین نکات برای انجام این کارها می باشد. ما در این مقاله ( گواهینامه ssl چیست و چه کاربردی دارد و چگونه کار میکند؟ ) قصد داریم یکی از کارهای امنیتی برای وب سایت ها که گواهینامه ssl می باشد توضیحاتی ارائه دهیم تا اطلاعات کافی را در این زمینه داشته باشید و بدانید که آیا وب سایت شما گواهینامه ssl دارد یا نه ؟
گواهینامه اس اس ال ssl چیست ؟
Secure Socket Layer که مخفف اس اس ال می باشد، یک پروتکل امنیتی برای رمزنگاری کردن برای اطلاعاتی می باشد که ما بین سرور و کاربر انتقال داده می شود. وقتی صحبت از امنیت داده ها در فضای اینترنت می شود گواهینامه اس اس ال کاربرد آن مشخص می شود. به کاربردن از ssl مانند این می باشد که برای داده های وب سایت خودمون یک لایه کد گذاری و امنیتی شده بوجود بیاریم و این باعث می شود اطلاعاتمون ار خطرات و حمله ی هکر ها در امان باشد.
به صورت کلی اگر بگوییم به این صورت می باشد که هر اطلاعات و داده ای مانند جیمیل ها یا وقتی که از یک وب سایت خریدی انجام می دهید ، یک لایه کد گذاری از اطلاعات شما مراقبت می کند و دسترسی به آن محدود می شود.
برای نخستین بار که گواهینامه اس اس ال استفاده شده در سال 1994 توسط شرکت Netscape اولین نسخه ی اس اس ال را وارد دنیای وب کرد. مورد از این کار برای این این بودش که اطلاعات رد و بدل شده توسط کاربران در دنیای وب نیازمند امنیتی بیشتری می باشد. بعد از آن در سال های 1995 و 1996 به صورت منظم نسخه های جدید آن منتشر شد. نخستین نسخه ی TLS آن در سال 1999 انتشار یافت.
از کجا بفهمیم یک وب سایت گواهینامه ssl دارد ؟
به این دلیل که این گواهینامه در سطح های گوناگونی برای وب سایت ها صادر می شود ، نشانه های گوناگونی هم برای آن وجود دارد . یعنی هر گواهی ssl نماد مربوط به خودش رو داره. در این قسمت هم میخواهیم نشانه ها کلی اس اس ال رو به شما بگیم که عبارت است از :
. http به https تغییر میکند
. در قسمت بالای نوار جستجو علامت قفل را کنار دامنه ی وب سایت مشاهده می کنید.
. در مدل های خاصی از گواهی اس اس ال ، رنگ سبز خواهد بود.
و در آخر اگر وب سایت هایی که گواهی ssl برای سایت های خود نگرفته باشند ، مرورگرهایی که با آن وارد می شویم به ما اخطارهایی می دهند .
در دنیای امروز از مهم ترین فاکتورها در سئو سایت ، امنیت سایت می باشد. در سال 2017 بود بود که موتور جستجوی گوگل داشتن گواهی ssl از مزیت های سئو در نظر گرفت ، به این دلیل که تبادل اطلاعات کاربران برای گوگل بسیار قابل اهمیت می باشد. پس گوگل ترجیح میده که کاربران خودشو به وب سایت هایی با امنیت بیشتر ارسال کنه.
———————————-
اگر نظر یا دیدگاهی در مورد گواهینامه ssl چیست و چه کاربردی دارد و چگونه کار میکند؟ در قسمت نظرات با ما در میان بزارید و نشر کردن مقاله ی گواهینامه ssl چیست و چه کاربردی دارد و چگونه کار میکند؟ در وب سایت خودتان با ذکر منبع بلا مانع خواهد بود.
امیدواریم در مقاله ی گواهینامه ssl چیست و چه کاربردی دارد و چگونه کار میکند؟ اطلاعات کافی را بدست آورده باشید و سعی ما در این بوده که در مقاله ی گواهینامه ssl چیست و چه کاربردی دارد و چگونه کار میکند؟ اطلاعات درستی را خدمت شما عزیزان ارائه دهیم.